Anbefaling !Heij mine søte lesere.

Idag har jeg neste ikke gjort så mye, bare sjilla og vert på skolen. Eli Marie var med meg hjem etter skolen, også var vi bare litt på dataen også måtte ho hjem siden ho skulle på handballtrening. Jeg spiste middag og skulle egentlig begynne å pugge til norskprøve men jeg orket ikke. Jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, så visst dere har noen dere vil jeg skal blogge om så er det bare til å ligge igjen en kommentar. Jeg tenkte jeg skulle ligge inn en anbefaling fra noe jeg kjøpte på Lindås når Ingvild var å klipte seg. Så her kommer en anbefaling til dere. Håper dere liker den !

 


Varmbeskyttende spray // Tanita's frisør

Volum spray // Tanita's frisør

Grans og tørke spray // Tanita's frisør

Alle disse tre kosta bare 99,-

Likte dere anbefalingen?

Sandra Hølleland Låstad

RuskursHei mine søte lesere.

Jeg har ikke blogget på lenge siden jeg har vert på ruskurs/fristil fra 02/02 - 05/02. Jeg reiste med Ingvild fra klassen min, og mange andre skoler rundt om. Jeg møtet mange nye herlige folk, vi hadde det kjempe gøyt og koste oss mye. Når vi kom ble vi delt inn i rom også hadde vi bli kjent kveld og mange andre aktiviteter. Hver dag hadde vi et tema der vi diskuterte, leste og gjor oppgaver om et kapitel i en bok som heter elevboka. Vi gikk igjennom hele det kappitelet, og noen skulle ha framføring. Men alle som var der måtte øve seg, tilfelle di skulle ha framføring. Jeg og Ingvild hadde framføring først av alle, vi synest det egentlig gikk ganske bra. Alle lederene sa at det var vedig godt framført, og at det kom til å gå kjempe bra forann klassen. Vi hadde det kjempe gøy heletiden, vi gikk på butikken og kjøpte snop og noen av oss til sol. Helgen gikk kjapt helt til vi skulle hjem, jeg ville ikke vekk fra alle di herlige folkene. Jeg savne di sykt masse, gleder meg til underholdningshelg 07-11 mars tror jeg det var på lindås ungdomsskole. Alle kan dra dit, så når jeg har fått vitet mer om det kan jeg gi dere mer infomasjon her. Det kommer til å bli super gøyt der, bare å komme. Når vi kom hjem etter bussen var jeg med Ingvild siden pappa var på sotra. Vi kosta oss og slapte av. Jeg blogget desverre ikke igår siden jeg var døds trøtt etter helgen. Jeg begynte å blogge, men så blei jeg så trøtt. Men idag har jeg ikke gjort så mye, bare vert på skolen, vert med Eli Marie. Jeg og Eli har kost oss kjempe mye ute idag, hihi. No har jeg nettopp vert i dysjen og no venter jeg bare på Eli Marie, siden ho skal overnatte hos meg. Så vi snakkes sikkert imåren.


Når jeg skulle reise til kurset.
Snopet vårt.

Hva har du gjort i helgen?

Sandra Hølleland Låstad

Lindås...

Hei mine skjønne lesere.

Idag har jeg hatt en helt grei skoledag, jeg hadde naturfagsprøve om svangerskap og puberteten. Det gikk helt greit, var 20 spørsmål så den var litt vansklig. Vi skulle sitte navn på forskjellige deler på kroppen til både jente og gutt. Vi fikk gå når vi var ferdig med prøven, jeg, Ingvild og Henriette gikk på butikken og kjøpte oss litt mat og drikke. Vi skulle ta 14.00 bussen til Lindås siden Ingvild skulle klippe seg og farge håret. Det blei kjempe fint, imens ho holdte på og klippe det og farge det var med og Henriette og såg litt i butikker og trente på treningsstudie. Når vi kom tilbake var ho nesten ferdig og det var blitt døds fint, jeg kjøpte meg en varmebeskyddene spray og noen greier til bare 99 kroner. Det kan du få kjøpt på tanita's frisør på Lindås. No skal jeg i dysjen også skal jeg pakke til leiren imåren, gleder meg veldig mye til å møte igjen noen jeg kjenner fra før av som skal. Så det er ikke sikkert jeg kan blogge når jeg er vekke, men jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde siden jeg har ikke så mye å blogge om. Så det er bare å hive seg å spørre, jeg svarer på det meste. Hadde blitt utrolig glad om du kommenterer.random bilde..

Har du noen spørsmål?

Sandra Hølleland LåstadHei! Mitt navn er Sandra, jeg er 14år og bor på Austrheim. På denne bloggen skal jeg blogge om : fritiden, outfits, innkjøp, annbefalinger og andre ting. Håper dere liker det!

arkiv

 • Mai 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Outfits

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits