Musikk og sommer!

Hallo, lesere!

Solen skinner og det er blå himmel i dag og, håper dette forsetter sånn lenge. Då blir det en knall fin sommer. Det er så herligt med sol og varme, i dag gikk skolen ganske for hadde bare 3 timer fag også hadde vi framføring i musikk. Vi blei delt inn i grupper, jeg spilte piano og de andre på gruppen gitar eller sang. Vi hadde lagd vår egen sang til en bestemt melodi. Etter framføringene fikk vi låv å gå så det blei en kort skole dag i dag. Etter skolen gikk vi på senteret og chillet og hang med venner. Ingvild var med meg hjem og vi koste oss som vanligt, vi pugget naturfag og lagde vær andre på håret. Hun gikk for en liten stund siden, fordi hun skulle på handball trening eller egentrening med laget. Nå sitter jeg på rommet mitt og pugger litt, hører på musikk og blogger.
woho, kjempegøøyt!

Q Skal du ha noen prøver eller noe i denne uken?

-SandraLaastad

Sommeren er her!

Hey!

I dag er det mandag og det betyr ny uke, og skolen begynner igjen. Var litt tungt å stå opp, men då jeg så været gledet jeg meg faktisk til å gå på skolen og komme meg ut siden det var så fint vær. Skoledagen i dag gikk ganske fort, jeg var med Ane hjem etter skolen. Det første vi gjorde var og ta en is og gå opp på butikken og kjøpe en boks med is. Det er så herligt med sol og blå himmel, vi låg litt i solen men det var så varmt at vi måtte være i  aktivitet for og ikke steike nesten. Føltes det isåfall. Litt senere på dagen gikk vi bort til meg og koste oss videre, nå har vi nettopp sett Paradise Hotel videre siden jeg har premium.  Nå har Ane nettopp gått hjem, så nå skal jeg snart i dysjen også skal jeg bort til mamma og hente tingene mine til imåren og videre i uken. 


Sol og blå himmel!

Q: Har dere sol og blå himmel?

-SandraLaastad

VARMDAG

Hallo!

I går var jeg ute med venner og kjørte båt, grilte og koste oss på en holme. Då vi kom hjem overnatta Henriette og Ingvild hos meg, vi koste oss langt ut på kvelden! 

Sol skinte og det var blå himmel då vi våkna i dag, Henriette hadde allerede gått før vi hadde stått opp fordi hun skulle til åsane på noen greier. Jeg og Ingvild slasa og fant ut at vi måtte komme oss ut i det fine været. Det var så varmt ute at jeg og Ingvild gikk bare i shorts og en singlett! Vi gikk opp på texaco og kjøpte litt snop og en softis. Litt senere på dagen skulle jeg i bursdagsbesøk til besten, så jeg måtte reise helt til ostereide idag. Der spiste vi mat og mange gode desserter. Nå har jeg akkuratt komt hjem fra en jævla biltur, kvalmhet og vondt i hele kroppen.

 
SLASK!

Q: Har du har sommervarme idag?

-SandraLaastad 

Sol og blå himmel

Hei!

I dag stod jeg opp til fin vær, solen skinte og det var blå himmel. Då jeg og Ingvild hadde stod opp lagde vi smoothie, ja du hørte rett smoothie i dag og! Vi gikk ut og satt oss i solen og koste oss med smoothien. Nå venter vi bare på Kristian og noen andre venner som skal hente oss med båten, så no skal me kose oss i fina været med grillings!
//bringbær smoothie//

mornings..

Q: Er det fiin vær der du er?

-SandraLaastad

 


 

Slaskedag!

Hallo!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg og Ingvild har bare vært sofagriser i hele dag. Vi har slaska på sofaen med tv og data fra klokken 12 av helt til vi gikk bort til Ingvild i 20 tiden og slaska videre der. Vi hadde så lite å gjøre på at vi gikk innpå 123spill. Smoothien som vi lagde hinn dag var så god at me lagde den idag og. No sitter jeg hos Ingvild med Monica Catrin og chiller og ser på Topp Model USA og spiser snop.  


slaskene, deluxe!

Dette har dagen gått ut på!

Q: Hvordan har dagen din vært idag?

Ha en fin kveld videre!

-SandraLaastad  

17. MAI

Hallo!


Gratulerer med dagen alle sammen. I dag har jeg gått i tog og hatt det koslig med venner. Etter vi hadde gått tog orket jeg ikke mer å gå med kjole, siden litt senere skulle jeg løpe stafett. Jeg gikk hjem å byttet til høglivsbusker og en fin topp. Klokken fire løpte vi stafett mot mange andre grupper som crossen, idrettslaget, teatergruppa og korpset. For ikke så lenge siden kom jeg hjem for og slappe av litt før vi skal bort til Ingvild og de og spise rømmegrøt klokken halv sju. 


HIPP HIPP HURA!

Q: Har du hatt en fin 17.mai?

-SandraLaastad

Smoothie

Heisann, mine lesere.


Nå skal jeg ligge ut oppskriften og litt bilder av smoothie'en jeg og Ingvild lagde i dag. I dag har jeg og Ingvild ikke gjort noe spesielt bare lagd smoothie, chilla og lagd hårvideo. Nå har jeg nettopp komt hjem fra Ingvild, så det blei litt sen blogging på meg. I måren er det 17. mai så kommer til å ta litt bilder som jeg kan ligge innpå bloggen. Imåren kan jeg mest sansynlig ligge ut en hårvideo.

Oppskriften: 2 vanilje youghurter, 1 glass eplejuice, 1 banan og 2 glass fryste jordbær.


Ingrediensene

Smoothie


Q: Hvor skal du feire 17. mai? 

- SandraLaastad

Smoothie + fint vær = digg!

Hei, mine skjønne lesere.


I dag har jeg og Eli Marie lagd smoothie og kost oss ute i solen. Vi bare lagde en lett smoothie. Vi brukte bare 1 banan, 1 aprikos yoghurt, 1 appelsin og litt melk, og mikset det sammen.  Den var egentlig ganske god, men i måren skal jeg lage jordbær smoothie så kan ligge ut bilde av den og oppskriften imåren. Tenkte jeg skulle prøve å være litt sund for tiden fordi jeg spiser for mye søtt. No har jeg tenkte meg bort på klubben eller senteret og være med folk, så snakkes.


 Smoothie!
 


Koser oss i det fine været!

Q: Hvordan har været vært hjemme hos deg?

-SandraLaastad
 

Justin Bieber VS One Direction

Hallo!


I dag er det en av de første gangene vi har gym på 2 måneder, det var godt å komme seg litt i aktivitet igjen. Skoledagen gikk egenlig ganske fort i dag. Etter skolen var jeg med Eli hjem, vi har ikke gjort noe spesielt i dag bare lagd middag og chillet. Etter jeg hadde vært hos Eli en stund gikk jeg hjem og pakte tingene mine til ligging hos Eli og lagde noen eksempler på hvordan komfe kortene min skulle se ut. Jeg gleder meg døds masse til komfen min. Nå sitter jeg og Eli og blogger på hver sin data, og har nettopp spist rundstykker. Litt sener på kvelden i dag er det Paradise Hotel, så dere må huske å se den visst dere følger med. Jeg har tysk prøve imåren så må kanskje ha en liten tanke om at jeg må pugge på den.

Som jeg lovde dere skal jeg legge ut bilde kalenderen som jeg lagde. Jeg blei ikke helt ferdig med den, men dere kan se bilde av den hvordan den ser ut nå. 


De henger ikke ilag sånn, jeg har bare tatt  ilag bildene, jeg skal ligge de etter hverandre senere.

Jeg tenkte jeg skulle ha en liten VS av to bilder. Der dere kan si dere mening.


//Justin Bieber VS One Direction//

Q: Hvordan har din dag vært i dag?

- SandraLaastad

 

 

CHILL DAG

Hei!


Dagen i dag har vært chill, jeg og Ingvild har bare vært på dataen, sett mange episoder av Frustrerte fruer og sett en film som heter The First Time. No har jeg akkurat komt hjem og tenkte at jeg skulle skal rett i dysjen, men etter det tenkte jeg skulle lage meg en kalender med bilder av meg og vennene mine. Om jeg lager den i dag kan jeg sikkert ligge ut bilde av den imåren.

Det er ikke alltid jeg har noe å blogge om visst ikke jeg har gjort noe speiselt om dagen, så visst dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om kan dere bare ligge igjen en kommentar. Foreksempel: spørsmålsrunde, må gjøre video eller noe sånt.  

Q: Hva har du gjort på idag? 

- SandraLaastad

12.05.2012

Hei, mine søte lesere.

Jeg tenkte jeg skulle prøve og begynne å blogge igjen, men det er ikke sikkert jeg kan blogge hverdag siden jeg har endel lekser, prøver og diverse ting. Men jeg skal prøve å blogge hverdag, om jeg har tid. Jeg vet at jeg har ikke vært flink til å blogge fast, men skal prøve så godt jeg kan nå! 


I dag har jeg og Ingvild lagd shortser av gamle bukser vi aldri brukte. Vi fant mange bukser som vi ikke brukte, og klipte av beinene på buksene sånn at det blei shortser. De første vi lagde blei totalt fail, eheh. Men vi fant ut at vi måtte gjøre det på en anna måte, så vi tegnet en strek rundt låret som vi kunne klippe etter. Vi klipte de litt lange sånn at vi kunne brette de opp. Jeg valgte å klippe halv baklommen og ligge den over den andre halve. Der som jeg ikke hadde lomme lengre festet jeg nagler. Etter vi hadde lagd to shortser begynte vi å bli lei så vi ville heller gjøre på noe anna, vi farget øyenbryna og øyenvippene. Det blei ingen resulat på øyenvippene, så det var skuff. Men øyenebryna fikk farge. Nå sitter vi og ser på tv og chiller. 
Klippe, klippe og klippe..

Jeg er ikke helt ferdig, men det var alt jeg gadd i dag! Klipte opp lommen selv og festet på noen nagler.. Prøvde å lage noen hull på lommen men blei fail..

Men siden jeg har verdens beste pappa har han vært og kjøpt høylivsbukse og ny kjole til meg.


// Only - 299,- //

// Cubus - 300,- //


Ha en fin lørdag videre!

- SandraLaastad Hei! Mitt navn er Sandra, jeg er 14år og bor på Austrheim. På denne bloggen skal jeg blogge om : fritiden, outfits, innkjøp, annbefalinger og andre ting. Håper dere liker det!

arkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Outfits

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits