Liten tid..

Heihei ♥

Jeg har ikke blogga på grunn av at jeg har hat så mye lekser, prøver og innleveringer. Men no er jeg ferdig med det meste , så jeg tenkte jeg kunne prøve å begynne litt igjen :-) Men det er ikke sikkert jeg blogger hverdag.

Idag har jeg hatt Engelsk framføring, det gikk ganske dårligt , siden jeg hadde ikke fått pugget og power pointen var ikke ferdig, jeg visste ikke helt hva jeg skulle si og ja.. Men men, jeg fikk karakteren  : 4 :-) Etter skolen var jeg med Ingvild hjem , me gjorde ikke på så mye me bare leitet ette mobilen hennes , men det fant me ikke. Men når me satt oss det med leksene og øvde til prøve så kjedet jeg meg litt så jeg latet som jeg skulle ringe jeg , haha ! Men så ringte jeg bare på gøy til Ingvild sin mobil, så er det noen som tar den. Så sier jeg " hallo , hvem er det ? " Nei det var en dame som hadde vakt i mongstadhallen , for Ingvild hadde glemt jakke sin med mobilen i på handballkampen , hahha..! ♥ Etter me hadde pugget litt var me lei, så me spurte om me kunne gå på senteret. Me gadd ikke å henge der så me gikk bare inn og kjøpte oss en sjokoland og chips , for me hadde dipp hjemme :-) ♥ Eller har me ikke gjort så mye, imåren , torsdag og fredag skal dei andre i klassen har framføring, heldigvis er jeg ferdig med den ;-) 


haha..! ♥ love you ♥

- Har du gjort lekser idag ? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

 

Kirken...

Heisann, idag har jeg ikke gjort så mye. Jeg gikk på senteret etter skolen, og hang litt :-) Etter det gikk jeg hjem og venta på at jeg skulle i kirken. I kirken, skulle vi melde oss inn :-) Når jeg kom hjem pakket jeg til jeg skal såve i åsane med Eli :D <3 Men først skal me på natt åpent å shoppe i åsane <3 Gleder meg :-)) Så då blir det shopping :-) 

- Skal du på shopping? 

- Sandra Hølleland Låstad

Likasje dette!

Heisann :) 

Jeg får ikke alltid tid til å blogge, men jeg har noen bilder på mobilen som skal inn på bloggen men jeg har ikke bluetooth på denne dataen, så det gikk ikke.. :/  Igår var jeg med Eli, ho låg hos meg inatt , siden moren skulle på nattevakt :-)) <3 Me var ikke så lenge våken, me var sykt trøtte.. Men idag, var det tungt å stå opp , siden jeg var så trøtt.. :/ Idag har jeg ikke gjort så mye, jeg var med Emilie hjem etter skolen , me paste lillebroren hennes til kl.17.00 :) Men litt seinare gikk jeg og Emilie på klubben men der var det ræv kjedeligt så vi gikk heller på senteret :-)) Men det var ikke så gøy der heller, men no må jeg gjøre resten av leksene mine , bloggest :)


Hev innpå et random bilde..

- Hva har du gjort på idag og igår ? <3

- Sandra Hølleland Låstad

Back to school..!

Heisann, alle lesere ! ♥

Idag har jeg begynt igjen på skolen etter høstferien. Det var sykt tungt å stå opp så tideligt etter en uke med høstferie + en helg, HØSTFERIE = DEILIGT ♥ Men no er det uheldigvis skole igjen.. Men imåren så skal Eli Marie ligge hos meg, siden moren skal på jobb :-D ♥ Idag har jeg vert med Eli hjem etter skolen, så når vi kom hjem gikk vi opp på rommet , og snakte og litt sånt, også spiste me middag :-) Etter me hadde spist middag gikk vi opp til Sondre ♥ Der spilte me COD å snakte :-) Etter litt gikk vi på senteret å hang litt , men til slutt blei vi lei så vi gikk heller hjem å såg på kjoler på nelly og h&m :-)) 

Jeg glemte å blogge igår, siden jeg hadde bursdagsbesøk ilag med onkelen min. Vi hadde bursdagsbesøket der borte , naam vi spise krabbe og masse anna sjømat :-) Det var sykt god mat, og mange gode kaker ♥ Etter jeg kom hjem der ifra så skulle jeg egentlig ut, men jeg orket ikke.. 


Meg og Thea ♥

- Hva har du gjort på i høstferien? ♥

- Har du vert med venner idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Sander ! :-)

Heisann ! :-*

No er klokken litt over 00.00 ca 02.36 så no har Sander bursdag! :-) ♥ Han betyr utrolig mye for meg, jeg har bare 2 guttebestevenner i klassen og Sander er en av dem. ♥ Kanskje jeg ikke viser det men han betyr uendelig mye for meg, jeg er sykt glad i deg Sander :* ♥ Så gratulerer med dagen, Sander ♥ :-D


Sander , bestevenn ! ♥

No sitter jeg og Eli å blogger, me har ikke gjort noe spesielt er bare innpå facebook, og lesert litt blogger. :-D Imåren skal jeg har bursdagbesøk igjen så då skal eg bort til pappa...! Men jeg gidder ikke å skrive om det no, jeg skriver sikkert om det imåren :-)


Meg og Julie ♥

- Hva skal du imåren? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Super bursdag !

Heisann, alle lesere ! ♥

Idag har jeg hatt en kanon bursdag, jeg fikk 1000kr og noen ting , men jeg har bare hatt ett besøk av den halve familien min siden jeg har skilte foreldre.. :-) Så imåren skal jeg ha et til bursdagsbesøk då er det Låstad familien og i dag var den Hølleland familien ♥ Men tusen takk, til alle som har gjort dagen min kjempe fint, og til dei som har gratulert meg ! ♥   Foresten no kommer snart Eli, for ho skal såve hos meg, å vi tenkte å døyne , noen som vil joine? ♥ Men når klokken er 00.00 då har Sander bursdag, haha det er litt vittig at han heter Sander og jeg heter Sandra og vi har bursdag rett etter hverandre, hahaha ! ♥  

Men eg har egentlig ikke så masse og blogge om , men jeg tenkte meg kanskje ut. Siden Gøran og Kristian maaaaser..! Hahahha.. Men jeg vetsje om jeg gidder :-P Sliten etter mine fetrer..! Men jeg blogger sikkert litt seinare inatt :-)


Verdens beste , Henriette ♥ loveu :* ♥

- Hva har du gjort på idag ? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Laang dag ! :-)

Heiheii :-) ♥

Igår låg Ingvild hos meg ♥ Me måtte stå opp i 07.30 tiden, siden me skulle ha elevebedrift på senteret ! Mehe, me forsåv oss litt , men det gikk fint ! :-) Me har jo Cafè , me selte ca. for 2000 kr. Så fikk inn en del, ja :-) Jeg er på gruppe med Ingvild, Sondre , Megan og Anniken ! :-) Me satt ca. i 7 timer å selte. Me gikk hjem igjen etter me hadde selt og var ferdig å spiste middag , siden me skulle i hallen seinare. Me hadde TACO til middag også, gjor me oss klar til og gå i hallen. Det skulle vere noe diskotek ting i hallen, så det varte til kl.00.00 :-) Me kom heim i 00.10 tiden , så då fikk me litt kakao og satt litt på dataen. Og i dag er jo det den 15. Oktober og då har jeg bursdag ! :-))Mmmmmmm, frister det? :-)Hahah, me e så skjønne ♥

Seinare idag skal jo jeg ha familiebesøk, så då kommer dei gale fetrene mine, heheh , dei esså skjønne ! ♥ I natt skal Ingvild såve hos meg igjen, så me skal kanskje døgnaaa :-DD Me gusta :-) ♥ Men jeg er egentlig dautrøtt -.-'' Menmen, jeg vil vere leeeenge våken :-DD Jeg gleder meg allerede til alle dei gode kakene jeg skal spise imåren , naaaaaaaam ♥ME GUSTA  <3

- Hva har du gjort på idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad 

Ny blogg !

Heisann, jeg har hatt mange blogger. Men no har jeg bestemt meg for at, no skal jeg ha denne bloggen, og blogge når jeg har tid. Bloggen si utsenede er ikke fin akkuratt nå siden jeg lagde bare en kjapp header og et design, men jeg skal lage den finere ! Så håper det er noen som vil lese denne bloggen, og liker at folk komenterer ! :-)

No er der høstferie , og me har et skulearbeid som me holder på med. Me har elevbedrif, det går ut på at me skal prøve og starte en bedrift på egenhånd. Me er 5 på gruppa våres og me skal ha Cafè på Mastrevik Torg, så idag har me bakt boller, muffins , osv.. No såver Ingvild hos meg siden me skal allerede møte på butikken kl.09.00. Så då håper jeg det kommer mange kunder og vil kjøpe :-)

Akkuratt no ligger me i senga , jeg tror vi må såve no. Me skal opp kl.07.30. Me har nettopp lagd headere, og tatt litt bilder, og vert litt på facebook. Me fant oss litt brus og snop, og spiste rå'e nudler.

- Ingvild sin blogg : www.ingvildbolstadsaetre.blogg.no .- Sandra Hølleland LåstadHei! Mitt navn er Sandra, jeg er 14år og bor på Austrheim. På denne bloggen skal jeg blogge om : fritiden, outfits, innkjøp, annbefalinger og andre ting. Håper dere liker det!

arkiv

 • Mai 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Outfits

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits