Kosekveld :*

Heisann :*

Idag har jeg vert på skolen , det gikk egentlig ganske fort idag. Etter skolen gikk jeg på senteret med mange andre folk å koste meg , jeg gikk hjem litt seinere for å gjøre noe husarbeid. I 17.00 tiden gikk jeg bort til Ane, me orne oss og rydda litt til me skulle på senteret på juleåpning ting. Nissen delte ut gratis snop men vi var forsein. Etter me hadde vert på senteret litt gikk jeg, Ingvild og Ane bort til Ane, der skulle me se idol og kose oss. Plutselig kom Jack inn så var han også med, kosligt.

- Hva har du gjort i dag ? <3

- Sandra Hølleland Låstad

Loveu <3

Utdanningsmesse og utfordring dag 4 - sminken jeg bruker :-)

Heisann, søte små ♥

Idag har jeg vert på skolen som vanlig, etter skolen var jeg med Eli hjem. Me spiste og gjorde oss klar til me skulle på utdanningsmesse. Jeg, Ane og Ingvild satt på med Eli bort, og jeg skal kjøre hjem igjen. Min elevbedrift skulle delta med brownies, gulrotkake, vafler, kaffi, saft og rundtstykker. Me fikk selt alt me hadde, så me blei veldig fornøgd. Me var der i heile dag nesten, me tjente en del. Jeg kom nettopp hjem, og jeg har vert der i hele dag så har vert der noen timer.

Jeg har ikke kabelen til kameraet ennå men jeg kan ta et bilde fra mobilen , siden no har jeg den. Wii , jeg har savnet mobilen min. Så no har jeg noe å ta bilde med, har speilrefleks men gidder ikke å ta bilde med deg, staaaaas. I dag skal jeg gjøre utfording 4 og.


En dag vi selte med elevbedriften vår :-)


Sminken min ♥

- Var du på utdanningsmessen idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Baking på g ! :-)

Heihei :-) ♥

Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg gadd ikke. Jeg synest det er egentlig ganske kjedeligt å blogge, og får nesten ingen komentarer så då er det litt kjedeligt. Men igår var jeg hjemme hos meg med Emilie og lillebroren hennes, også litt seinere gikk vi bort til henne. I 18.00 tiden gikk vi bort i kirken siden det var lysmesse øving, jeg skulle bare si to setninger. Men på søndag er det sånn lysmesse og dåp. Etter det gikk jeg bort igjen til Emilie, og litt seinere på kvelden gikk jeg hjem. Jeg var sykt trøtt så jeg låg meg i 23.00 , var på facebook før jeg låg meg.

Idag har jeg vert på skolen, og dagen har egentlig gptt ganske fort. Etter skolen tok jeg bussen hjem, og satt på facebook, leste blogger, såg på kjoler og litt andre ting til Wenche kom hjem å lagte middag. Etter middag satt jeg litt på dataen til jeg gikk bort på Jokeren og kjøpte ingrediensene til kaken jeg skal lage til imåren. Imåren er det sånn utdanningsmesse i nordhordladshallen, og der skal vi bidra med bedriften våres. Min bedrift er Cafè , jeg har bakt kake og dei andre på gruppen har bakt litt andre ting. Bildene kommer mest sansynlig imåren , har glemt mobilen min hos mamma og kabelen til kamaraet mitt ligger i byn. No skal jeg bare chille til seinere så skal jeg legge meg.

Jeg vet ikke helt om jeg får tid til å blogge imåren siden me skal på den messen og jeg har lekser, men jeg kan se hva jeg har tid til. I denne uken har jeg ingen prøver , eller en i tysk men det er ikke så mye. Derfor har jeg litt mere tid til utfordringene mine , men jeg har ikke tid imåren tror jeg. Men dei andre dagene tror jeg, jeg har tid.

På fredag til lørdag tror jeg, skal jeg i nordhordlandshallen igjen for då er det nattcup. Då skal laget mitt Austrheim vere der. Vi skal delta med rosa kule t-skjorter som moren til en på laget har sponsa oss med. Veldig snilt gjort, ikke sant?  Jeg tror det er låv å se på , så det er bare og komme, kanskje det koster litt inngangspenger med det er verd pengene.

- Skal jeg forsette å blogge? ♥

- Skal du på nattcup? ♥


Henriette - Julie - Meg - Eli Marie ♥ Loveu ♥
Et kjapt innlegg..

Heisann, mine lesere ♥

Jeg har ikke tid til å blogge så lenge så jeg blogger kjapt. Idag har jeg vert på julemesse på Hundvin med Eli. Me var der i noen timer, jeg kjøpte meg en ny ring, søt engle ting tang og en varmeflaske. Eli kjøpe seg et nydeligt smykke som såg ut som det kostet sykt mye. Etter me hadde vert der en stund gikk vi på til tante og di for fetteren min hadde bursdag. Også spiste me middag og spiste kaker. Me kjørte hjem for en time siden ca. også no er med drit trøtt. Så me skal snart legge oss, haha tror me har snud døynryttmen.

Sorry for at jeg ikke har vert sp flink å blogge om utfordringen min men det kommer, LÅVER.  Men no skal jeg begynne på " MY LIFE PART 2 " så no må jeg gå.

- Hva har du gjort idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Sorry..

Heisann, mine lesere ♥

Sorry for at jeg ikke blogget igår men jeg var med Henriette hjem etter skolen, så gjor vi stallarbeidet også gikk vi på nattåpent. Etter vi kom hjem var vi så trøtte at me ikke orket å gå innpå dataen, så vi bare gikk og låg oss. Vi sto opp idagtidelig også gikk Henriette i stallen og ornet til med mat og alt det dere. Litt etter på gikk vi istallen og gjor stallarbeidet også børsta jeg hesten og Henriette, men ho tok mest møkken. Også ridde me litt og leide dei, wii. Etter me hadde gjort det gikk vi på butikken og møtte mange herlige folk , det var kjempee kos å møte Thomas BT igjen , har savnet han veldig mye. Vi var en stund på senteret så gikk jeg og Eli hjem til meg siden ho skal såve hos meg. Vi skal på sånn messe og bursdagsbesøk imåren.

Men jeg har desverre ikke fått tid til og ta bilde av sminken min, sorry. Men jeg håper jeg får gjort det iløpet av uken, hihi. Neida , jeg skal få gjort det. Men no skal jeg snart såve, må bare vere litt på facebook først. Jeg har desverre ingen bilder innpå dataen, så blir ingen bilder idag.

- Var du på nattåpent? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

long daaaay ;*

Heisann mine lesere ♥

Idag har jeg vert på skolen, som vanlig. Men me hadde mat og helse og der smakte me mange ostesorter. Etter skolen var jeg med Eli hjem , me skulle egentlig pugge men me fikk ikke tid. Etter jeg hadde vert der gikk jeg hjem og spiste , etter litt spurte Henriette om jeg skulle vere med henne og pugge. Så vi har vert veldig flinke jenter å skrevet 4 til 5 sider i boka våres om jorden. Det har vert kjempe kos. Imåren skal jeg også vere med Henriette, koos. Men jeg skal no skype med Henriette så skal me lage en blogg ilag også, jeg kan ligge den ut på bloggen imåren, så kan dere lese den også visst dere vil.

Idag har verdens beste bursdag , Ingvild. Så gratulerer med dagen, jeg er sykt glad i deg, håper du har kost deg å du må kose deg i trøndelag. Gleder meg til du kommer hjem, wiii endelig er du fjortis. ♥

Sorry , jeg fikk ikke blogget om utfordringen min idag heller stress med lekser og prøver.  Jeg har heller ingen bilder å ligge utpå bloggen idag, men jeg prøve så godt jeg kan. Forse om jeg har tid imåren.

- Har du blogg? Hva er den? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Kort dag ;*

Heisann mine lesere ♥

Idag har jeg vert på skolen, me hadde bare en halv dag siden dei 3 siste timene skulle me ha elevbedrift. Etter me var ferdig med det, skulle jeg hjem. Charlotte og Eli skulle vere med meg , men Eli var ikke ferdig endå. Dei måtte bort til Ane og ringe og noe styr, meg og Charlotte fikk ikke komme inn selv om ikke moren eller faren var der så me måtte vente på ute på trappen i 1 time og 11 minutter. Tragisk spørr du meg. Når me endelig kom hjem puggen vi litt til samfunnsfagprøven også spiste me middag. Klokken halv 5 måtte dei hjem , jeg bare kjeda meg og satt på facebook. Etter litt spurte Henriette om jeg var med på klubben, så gikk jeg bort på klubben og var med ho og noen andre , wiii. Og no kom jeg akkurat hjem.

Idag skulle jeg egentlig blogge om sminke min , men det blir desverre ikke idag heller siden jeg har ikke tid, har sykt masse leverings lekser og masse andre lekser og. Men jeg satser på at jeg for gjort det imåren , men jeg skal gjøre ferdig MY LIFE 2 imåren. Men jeg får no prøve så godt jeg kan sånn at jeg blir ferdig med utfordringene mine.

Imåren skal mamma på middag med jobben, så jeg satser på å vere med venner imåren, wii. Men jeg må gjøre lekser og då, men jeg sitter jo venner forann lekser så. Men jeg burde egentlig sutte lekser forann vennen men, det vil ikke jeg for leksene betyr ikke mye venner betyr mye mer enn lekser. Men det er litt annaleders i 10.klasse , 9.klasse betyr ikke en drit.

Jeg vet ikke om jeg vil blogge lengre siden jeg får ikke så mange kommentarer og då er det litt kjedeligt å blogge.

Jeg har ikke noen bilder som jeg liker, men foresten jeg ligger på topplisten på Austrheim, WIII ♥- Skal jeg forsette å blogge? ♥

- Sandra Hølleland Låstad 

Homewooork..!

Heisann , mine lesare ♥

Idag har jeg bare gjort lekser og spist. Jeg har faktisk ikke vert med venner etter skolen, jeg blei nettopp ferdig med leksen. Men idag skulle jeg egentlig blogge om sminken min, men det orker jeg ikke nå. Men jeg skulle egentlig vere med Henriette idag, sorry vennen. No ligger jeg i sengen for jeg er dautrøtt , hihi mamma kjøpte 5 sjokolader idag, siden begge to skulle jobbe med lekser. Jeg elsker snop, men jeg er redd for å få diabetes, så skal prøve å spise litt midre men vanskelig. Men imåren for jeg håper jeg fortid til å blogge om sminken min. Men idag har jeg faktisk gjort 2 innleveringer visst noen lurte.

 - Har du gjort lekser idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Vil du tjene penger på din blogg? ;*

Trykk på reklamer så kan du også tjene penger.

Skolen , med mine beeeste *

Heisann, mine lesere ! ♥

No sitter jeg å skal egentlig skal gjøre en tysk framføring , men me e jo aleine så hvorfor skal me gidde? :-) Jeg sitter her med Ingvild, Ane og Emilie ♥ Men idag skal jeg ikke gjøre så mye, skal vere med Henriette ♥ Også skal me på klubben, wiii ;* ♥ Men no skal me sitte her i 2 timer , og bare chille ;* ♥ Læreren våres er med dei andre elvevene , hihi ;* Men no skal jeg vere på facebook og lese blogger :-)- Hva skal du idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Dag 3 - Et bilde av deg og en i familien ;*

Heisann :-)

Jeg glemte å blogge i helgen, eheh sorry.. ♥ Men i helgen var jeg på dataparty med klubben å såv hos Emilie :-) ♥ Også ja, idag har jeg vert på skolen og hadde dans i gymmen hahhaha ! Men jeg synest det gikk egentlig ganske ok. Imåren må jeg gjøre masse lekser siden jeg har akkurat begynt på språk og litteratur boken og innlevering i samfunnsfag og engelsk. Så jeg sliter litt :-)

Idag skulle jeg legge uttpå et bilde av meg og en i familien ♥

Så her er jeg og broren min , glaaad i deg ♥

- Har du søsken? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Komfemøte og MR...!

Heisann mine lesere ♥

Inatt såv Emilie hos meg , siden me hadde fri. Eller fri og fri, me måtte på komfe ting. Etter me hadde vert på komfe tingen i 5 timer, og møtt mange herlige folk skulle jeg på MR siden jeg har problemer med foten.. ♥ Men Eli Marie var med meg på MR, og skal såve hos meg inatt , wiiiiii ♥ Idag skulle jeg egentlig blogge om et bilde av meg og en i familien men jeg kan desverre ikke gjøre det idag, siden jeg ikke har noen bilder her ♥ Så jeg kan sikkert gjøre det en anna gong, så ja.. ♥


- En sånn var jeg inni idag, litt koseligt faktsik, masse bra musikk fikk jeg (a) ♥

- Har du vert i en MR-Maskin ? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Dag 2 - Topp 4 sanger ;*

Heisann, mine lesere ! ♥

Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg hadde rett å slett ikke tid. Men i går var jeg med Ingvild hjem etter skolen, så gjor me litt lekser. Når me hadde vert der litt gikk me bort til meg og spiste, også gikk me på klubben å var med mange herlige folk ♥ Når jeg kom hjem måtte jeg i dusjen også måtte jeg gjøre litt lekser, så null blogging på meg... :-( Men det jeg skulle blogge om no var om mine topp 4 sanger :

Mistletoe - Justin Bieber ♥

California King Bed - Rihanna ♥

Super bass - Nicki Minaj ♥

Baby - Drew Ryniewicz ♥

Dette er ikke akkurat mine topp 4 sanger , men det var dei bra'e som jeg kom på no ♥

- Hva sang synest du var finest ? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Dag 1 - bakgrunnsbilde på dataen min &#9829;

Heisann , mine lesere ♥Idag var min oppgåve og blogge om mitt bakrgrunnsbilde på dataen min :-) ♥ Jeg har selføgelig bilde av Justin Bieber , han er skam deilig ;* ♥ Haha, elsker haaaan ;* ♥

- Hva har du bakgrunnsbilde av på din data? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

UTFORDRING ;*

Heisann mine lesere ;* ♥

Idag tenkte jeg at jeg skulle ta en utfordring's ting tang, hihi tok den fra Alise ;*

Dag 1: Bakgrunnsbilde på dataen min
Dag 2: Topp 4 sanger
Dag 3:Ett bilde av deg og en i familien
Dag 4: Sminken jeg bruker
Dag 5: Mine tatoveringer/piercinger
Dag 6: Min farvoritt parfyme
Dag 7: Bilde av mitt/mine kjæledyr
Dag 8: Antrekket mitt idag
Dag 9: Mobilen min
Dag 10: Min verste uvane
Dag 11: Rommet mitt
Dag 12: Antrekket mitt idag
Dag 13: En hobby
Dag 14: Noe jeg gleder meg til og hvorfor
Dag 15: Det jeg kjøpte meg sist
Dag 16: Hva jeg har i sminkepungen
Dag 17: Et innlegg med bilder av meg og mine nermeste venner.
Dag 18: 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør
Dag 19: Et sted jeg vil til akkurat nå
Dag 20: Favoritt smoothie
Dag 21: Et sted jeg vil være akkurat nå
Dag 22: De gamle headerene mine
Dag 23: Et bilde av meg selv fra idag
Dag 24: Lommeboken min
Dag 25: Et bilde av meg selv fra når eg var mindre
Dag 26: Noen ting du ikke vet om meg
Dag 27: En sang jeg er virkelig lei av
Dag 28: Hva jeg ikke forlater huset uten
Dag 29: Min favorittblogg
Dag 30: Noe jeg er redd for
Dag 31: Favorittbilde av meg med familie
Dag 32: En ferie jeg vil på igjen
Dag 33: En sang som får meg til å gråte
Dag 34: Noe jeg er redd for
Dag 35: Hvordan jeg ordner håret mitt
Dag 36: Min favoritt outfit
Dag 37:Profilbilde på Facebook
Dag 38: Noe jeg savner
Dag 39: En ting jeg aldri kommer til å gjøre

- Har du denne utfordringen? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Engelsk prøve og elevbedrift :-)

Heisann, mine søte små ♥

Idag har jeg bare hatt halv dag på skolen siden me hadde avspasering til elevbedrift. Me satt litt på senteret, me hadde ikke så mye å diskutere. Me fant ut hadde me ikke skulle ha det i helga , men heller neste neste helg. Så tenkte me å selge : havreflarn, sjokoladekake, muffins, vafler, gullerotkake, kaffi og saft. Så det er bare til å komme på senteret å kjøpe noe, men kommer til å henge opp hvortid det skal vere ;-) Etter me hadde hatt elevbedrift gikk jeg og Eli bort til henne. Me spiste middag og såg litt på tv, etter på gikk vi opp på rommet å gjorde ikke så mye. Me snakte bare litt og koste oss :-) ♥ Jeg blei henta av pappa i 17.00 , jeg måtte hjem til mamma og hente noen ting så vi måtte kjøre innom der. Når jeg kom heim måtte jeg lage middag til pappa og Mathias :-) Dei spiste, og så satt jeg meg på dataen. Så no skal jeg snart pugge på engelsk prøve .. !


Er ikke han bare sexy ? ♥

- Har du prøve imåren? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Solen here we come ;*

Heihei, mine skjønninger ! ♥

Jeg har bare chilla i heile dag. Men Charlotte ringte meg klokken 10.00 idag og vekte meg, men jeg såv i 3 timer til etter på :-) Når jeg sto opp hadde mamma laget goood frokost , jeg slo på tv'en og såg på cupfinalen brann-ålesund :-) ♥ BYEN ER BERGEN OG LAGET ER BRANN ! ♥ Skuffa over brann, seieren gikk til ålesund.. :-/ Men no skal jeg gå rundt solen med Eli ;* ♥


Klar til tur rundt solen ♥

- Hva lag heier du på? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Halloween party'et ;*

Hei, mine lesere ♥¨

Mehe, for litt lenge sia ( 31.10.11 ) var jeg på halloween party med mange andre. Jeg ornet meg ilag med Ane, Ingvild og Eli. ♥ Me gadd ikke å reise med en gang , fordi det er alltid så kjedeligt i begynnelsene på party'er.. Så me kjørte heller litt seinere. Når me kom møtte jeg alle di andre, for dei andre hadde tatt bussen ♥ Det var en sånn litt skummel spøkelsetunnel, men når du hadde tatt den noen gonger var den ikke skummel lengre ;o Kjempe kosligt å møte Julie igjen , ilu ;* ♥ Jeg blei bedre kjent med Alise , kjempe kosligt ;* ♥ Haha, me dansa mye og koste oss. Det var jo ingen som dansa så meg og Alise lagde litt liiv ;* ♥ Ilu, Alise ;* ♥

Her kommer noen bilder før halloween party'et ♥ :


ilu, vennen ♥


ELSKER DERE, JM ♥


Smexy, girls ♥

Bildene halloween party'et ♥


ELSKER DERE ;* ♥


Tihi, glad i dere ! ♥

- Var du på halloween party'et? ♥

- Sandra Hølleland Låstad
 

Hos vb Ingvild ;*

Heisann ;* ♥

Idag har , jeg og min gruppe + Eli Marie vert på senteret og hat Cafè. Me tjente en del penger, så me er fornøgd.♥ Når jeg kom heim satt jeg meg på data og såg litt på den nye scooteren til Mathias (broren min.) Etter det snakte jeg med Ingvild på facebook, så spurte ho om jeg ville komme til henne, for me skulle egentlig lage klart til jentekveld, men me orket ikke. Så me satt litt på dataen og tok en chilla lørdag, deiligt det og ;* ♥ Kooos ;* ♥


Glad i deg , vennen ;* ♥

- Har du elevbedrift? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Cafè på Mastrevik Torg :*

Heisann, mine lesere ;* ♥

Før idag lagde me tacopizza og spiste chips og dipp og masse snop og alt det dere , haha. Men Emilie sa jeg skal bare på do jeg, også etter litt så møtte vi ho i gongen for me skulle hente noe på bade , også sa Emilie at ho hadde kjent en ekkel lukt så ho såg bak doen og der hadde katten til Eli hat diarè, haha og Eli måtte tørke opp stakker, haha me har film men me giddasje og ligge den uttpåå ;-)

Imåren skal jeg og Eli opp tideligt siden me skal møte min elevbedrift gruppe :-)  Me skal møtes på senteret kl.09.30 ;o Tideligt, men me må jo gjøre det for bedriften :-) ♥ Imåren skal me selge:  fruktkake, langpannekake, vafler, fruktkake, kaffi, saft også vet jeg ikke helt ennå om me skal selle noe mer. Men så jeg vet ikke helt om jeg får tid til å blogge , men jeg skal no prøve. Jeg kommer sikkert til å ta et bilde av hvordan det ser ut på cafè'en våres, den er ikke så stor siden det er ikke et stort senter me er på, haha ;p No sitter Eli og spiller på mobilen min , men ho venter på at jeg skal bli ferdig å blogge siden me er så jævlig trøtte og me må stå tideligt opp siden me skal orne oss og glatte håret og masse sånn.. Så me snakkes , jeg har ikke tatt noen spesielle bilder i dag bare av bæsje , haha , lol.Då går me og legg oss :-) ♥

- Har du spist pizza idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

tacopizza m/eli ;*

Heisann ! :-) ♥

Idag har jeg vert på skolen, me har ikke gjort noe spesielt der. Me har bare hat kjedlige fag, og snakket med helsesøster eller alle jentene har snakket med henne. Me har sånn snakking med helsesøster hver fredag , fordi alle med vere med hverandre det er litt teit då men.. sånn er det i livet ! Etter skolen var jeg litt på senteret med noen venner , også gikk jeg hjem å spiste også gikk jeg bort til Eli siden jeg skal såve her ! ♥ No sitter me bare på dataen å geeker , hoho..! ;* Men me har egentlig tenkt oss på butikken no siden me har glemt å kjøpe gjær til tacopizzaen..


Bilder fra google..

- Skal du spise pizza idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Ny data :-)

Heihei, mine lesere ! ♥

Idag har jeg bare hat 2 skoletimer med mat & helse og 1 skoletime med rikskonsert. Etter dei 3 skoletimene skulle me ha elevbedriftplanlegging. Etter me hadde hengt litt på senteret og planlegget litt til neste gong, skulle jeg på samtaletime, haha det gikk egentlig ganske greit med jeg måtte kjerpe meg litt på masing og jeg måtte komme meg fortere på plass. Etter me hadde vert der en stund, gikk vi bort på butikken for å kjøpe middag og lyspære eller noe. Jeg såg en data som var på tilbud til 2999 ,- så jeg kjøpte den siden den andre dataen min er ødelagt , og det er snart dataparty og... jeg må ha noe å gjøre leksene mine med. Når jeg kom hjem instalerte jeg noen ting på dataen og skjekket facebook. Men selfølgelig måtte jeg i kirken klokken.18.00 , årk. Me måtte vere i kirken i 2 timer og 10 minutter, wow lenge. Men imåren så tror jeg at jeg skal på hundvind på et diskotek, men jeg vet ikke. Jeg skal isåfall ligge hos Eli imåren. ♥  Men no må jeg gjøre litt lekser til imåren , så vi snakkes ;-* ♥

Denne dataen kjøpte jeg , 2999 ,-

- Har du din egen data? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

 

Cupcakes &#9829;

Heisann ♥

Idag var jeg med Eli hjem etter skolen, mwohhaha me fikk Marianne ( moren til Eli ) til å kjøpe nudler til middag :-) Naaam ♥ Haha, så låg me oss til å sove , eheh bare i en time (a) ♥ Etter litt fikk vi vite at me måtte ut å selge kjeks , årk..! Men me gjor no det kjapt :-) Etter det gikk vi hjem til meg, og ryddet og lagde cupcakes til mamma ! (a) ♥ Haha, vet vi er engleunger :-) (a) Men mamma blei no veldig glaaaad :-) ;* Jeg og Eli har no rydda huset og pugga til norsk prøve og innlevering osv.. ;o ♥ Men imåren så skal jeg på samtaletime, gruer meg.. :-(


fint? ♥


Tommelopp for gode cupcakes ♥

- Hva har du gjort idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

 

hoho..!

Heisann ♥

Før idag gikk jeg , Henriette og Sander på senteret og snopet litt (a) haha, jeg er kjent for å spise (litt) snop :-) Men så kom mamma, så jeg satt bare på med henne hjem . Så gikk Sander og så blei Henriette forever alone, stakkar ♥ Jeg har dårlig sanvittighet for deg vennen ;*

No kjede jeg me såå syyyk, men jeg har det litt gøy og siden jeg snakker med verdens beste Erica ♥ ;* Men snart skal jeg  bort på klubben ,  og møte Henriette og noen andre ♥ Men jeg burde egentlig vert hjemme å pugga til norsk prøve, men tror du jeg gidd? (a) Men jeg gidder ikke å tenke på den , det er uansett bare en prøve, går no bare i 9.klasse :-)

Men no går jeg snart på klubben så me snakkes ;-*- Skal du på klubben? ♥

- Sandra Hølleland LåstadHei! Mitt navn er Sandra, jeg er 14år og bor på Austrheim. På denne bloggen skal jeg blogge om : fritiden, outfits, innkjøp, annbefalinger og andre ting. Håper dere liker det!

arkiv

 • Mai 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Outfits

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits