Julestemning :*

Heisann , mine lesere ♥


Jeg og Eli har vert ilag hele helgen og søndag til mandag. Vi har lagd to "må gjøre" video'er siden den ene blei sletta. Men det gikk no fint, men vi har sykt sur akkurat då. Jeg ser at det siste innlegget jeg låg ut, har noen misforstått. For jeg skreiv at det var min verste dag i mitt liv, jeg skreiv det pga. at jeg ver jævlig sur akkurat då. Som noen skriver at jeg var overdramsik, ok. Kanskje det, jeg bryr meg ikke. Jeg skriver om mine følelser, og når jeg skriver når jeg er sur så skriver jeg tankene som er oppi hodet mitt. Men visst dere har noe negativt å skrive, så kan dere heller lavere å komentere. Blir ikke noe gladere av at dere komenterer negative ting. Tusen takk, til di som prøvde å støtte meg. Men om dere skal komentere noe negativt bør dere tørre å skrive navnet ditt. Men jeg gidder ikke å komentere tilbake til dere som komenterer negativt, jeg bryr meg ikke om hva dere synest. For det er faktsik min blogg. Men nokk om det.

Jeg har kost meg med Eli Marie i hele helgen og søndag til mandag. Vi har spist mye snop, å hatt det gøy. På mandag gikk jeg hjem til pappa siden jeg har skilte foreldre. Jeg er annahver uke hos hver. Igår pyntet vi endå mer til  jul å sått opp julefamilien våres , hehe. På julaften skal jeg ha det veldig kosligt med Wehche ( stemoren min ), Geir ( faren min ) , kenneth ( stebroren min ), Stian ( stebroren min ), Sofie ( kjæresten til Stian ) og ungen deiras Thea. Ho er ikke 1år ennå, så det blir kosligt.

Idag har jeg tenk å ake. Det er jo snø ute, jeg elsker å ake, såå hvorfor ikke? Men jeg gidder ikke før i kveld for det er då det er gøy. Jeg vet ikke helt endå hvem som skal vere med. Men vi kan no samle noen folk så kan vi drikke kakao, og kanskje boller. Så visst dere vil vere med i Austrheim feltet å ake så er det bare å vere med. Jo flere, jo bedre. Er det ikke sånn? Jeg har ikke speilrekfleks kameraet her, så jeg har ikke noe å ta bilde med. Kan bruke mobilen så det kommer no kanskje noen bilder her innom.


Julenisse familien ;p

- Er du med å ake i Austrheim feltet idag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

Går det ann og bli verre?..

Hei.

I dag er det den verste dagen i mitt helvette?s liv. For det første har jeg greid og gjort en stor feil på tentamen, som jeg fant ut for litt siden. Og vi har brukt ca.4 timer på og gjøre oss klar til må gjøre video. Siden e måtte lage et innlegg der vi skulle spørre folk hva vi skulle gjøre. Når vi hadde fått alle svarene på hva vi skulle gjøre, måtte vi lage det klart. Pluss at vi hadde ikke stelt oss, så vi måtte sminke oss litt. Då vi endelig var ferdig etter noen timer, greide vi og slette filmen som vi har brukt flere timer på. Det er jo flott. Jeg er så sur, det går ikke ann og beskrive det. Men vi legger oss snart, er bare trøtt og sur. Gidder ikke å være trøtt og sur, så god natt. Sov godt, og drøm søtt. Snakkes i måren. Det kommer ingen bilder idag, kanskje imåren. Me skal lage ny "må gjøre video" imåren så vi får se.

- Hva har du gjort i dag? ♥

- Sandra Hølleland Låstad

 

MÅ GJØRE VIDEO ! ;*

Heihei, sorry.

Jeg har ikke blogget på lenge siden jeg har ikke giddet. Men jeg kan kanskje begynne igjen, men jeg gidder ikke å blogge hverdag. I disse dagene har jeg ikke gjort så mye, men idag har jeg hat Engelsk tentamen, kos. No sitter jeg hos Eli, og me har nettopp spist løvbiff,. Men me har tenkt til å lage en må gjøre video, så no kan dere sende inn så mange spørsmål dere vil. Så kan vi prøve å få den innpå blogget min iløpet av natten.


En gang jeg var på shopping med Eli, Emilie og Henriette ♥

- Send inn mange spørsmål ♥

- Sandra Hølleland LåstadHei! Mitt navn er Sandra, jeg er 14år og bor på Austrheim. På denne bloggen skal jeg blogge om : fritiden, outfits, innkjøp, annbefalinger og andre ting. Håper dere liker det!

arkiv

 • Mai 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Outfits

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits